Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ


ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

Πείτε «Χρόνια Πολλά» με το δώρο που θα ταιριάξει στον δικό σας προϋπολογισμό.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΩΡΑ 
Το να δείξετε το ενδιαφέρον σας σε κάποιον δε σημαίνει απαραίτητα ότι ο δώρο πρέπει να είναι ακριβό. Στο τέλος της ημέρας, η σκέψη μετράει. Και αυτά είναι απίθανα δώρα:
Προϊόν για τα χείλη: Είναι ένα δώρο που όλοι χρειάζονται. Τον χειμώνα τα χείλη σκάνε και τα χέρια ξηραίνονται οπότε το κλασικό Tender Care είναι και χρήσιμο και ωραίο.
Αφροντούς: Αναζητάτε ένα δώρο που να προσφέρει μια πολυτελή εμπειρία χωρίς να είναι ακριβό; Ένα προϊόν για το ντους προσφέρει την αναγκαία χαλάρωση. Το αγαπημένο μου είναι το Milk & Honey.
Αρωματικό αποσμητικό: Θέλετε να χαρίστε όμορφες μυρωδιές όμως δε θέλετε τη δέσμευση ενός αρώματος; Τότε σκεφτείτε το αρωματικό αποσμητικό. Για τους άντρες σας προτείνουμε το North for Men Recharge και για τις γυναίκες το My Destiny.
ΜΕΣΑΙΑ ΔΩΡΑ 
Θέλετε ένα δώρο που και να δείχνει την αξία του αλλά να μην καταστρέψει το πορτοφόλι σας; Δείτε τρεις επιλογές:
Μακιγιάζ: Όσα περισσότερα ξέρετε για τον παραλήπτη, τόσο πιο εύκολο θα είναι να κάνετε την επιλογή σας. Προσωπικά λατρεύω τα προϊόντα The ONE.
Περιποίηση μαλλιών: Πολλά και ενδιαφέρονται προϊόντα περιποίησης μαλλιών έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια. Τα έλαια και οι μάσκες μαλλιών είναι δύο μόνο παραδείγματα τέλειων δώρων και σίγουρα τα προϊόντα της σειράς Eleo είναι από τα αγαπημένα.
Wellness: Όλοι θέλουμε οι αγαπημένοι μας να είναι υγιείς και χαρούμενοι. Για αυτό, το να χαρίστε σε κάποιον προϊόντα Wellness είναι τέλειο. Σας προτείνω το Wellness Pack για τον Άντρα και το Wellness Pack για την Γυναίκα για έναν τέλειο συνδυασμό απαραίτητων θρεπτικών στοιχείων και αντιοξειδωτικών.
ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΔΩΡΑ 
Εάν έχετε σκοπό να κακομάθετε τους αγαπημένους σας, οι παρακάτω προτάσεις είναι σίγουρες επιλογές:
Σύστημα καθαρισμού: Θέλετε να κάνετε δώρο σε κάποιον που αγαπά την τεχνολογία και την ομορφιά; Τότε αυτό είναι το τέλειο δώρο. Το Σύστημα Καθαρισμού SkinPro είναι ένα βουρτσάκι δυο ταχυτήτων που προσφέρει βαθύ καθαρισμό και μασάζ ταυτόχρονα. Τέλειο;
Άρωμα: Ένα άρωμα είναι το πιο προσωπικό δώρο καθώς φοριέται κάθε μέρα. Επιλέξτε ένα απολαυστικό, πολυτελές άρωμα όπως το Giordani Gold Essenza για μια γυναίκα και το κλασικό, εκλεπτυσμένο Giordani Gold Man για έναν άντρα.
Περιποίηση Επιδερμίδας: Το απόλυτο δώρο ομορφιάς είναι να προσφέρετε τα εργαλεία για τέλεια επιδερμίδα. Ένα σετ που στοχεύει στις περιοχές που έχουν ανάγκη προσφέρει πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα. Σας προτείνω λοιπόν ένα σετ που να περιέχει προϊόν καθαρισμού, τονωτική λοσιόν, κρέμα ματιών, serum, κρέμα ημέρας και κρέμα νύχτας. Η υψηλής απόδοσης σειρά NovAge είναι τέλεια για τις γυναίκες και οι άντρες μπορούν να επωφεληθούν από την Τεχνολογία Arctic Defence με τη σειρά North For Men.

INTERNET BAZAAR ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

WALCOME PROGRAM

ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ "ΚΕΡΔΙΖΩ"

ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ - Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΜΑΣ

ΝΕΟΣ ΟΔΗΓΌΣ ΜΕΛΩΝ ORIFLAME!

Business Planning Module

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΏΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΔΩΡΑ ΧΟΡΗΓΩΝ

ORIFLAME SUCCESS PLAN


ΑΝ ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΚΩΔΙΚΌ ΜΈΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΤΕ ΠΡΟΪΌΝΤΑ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΊΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΜΑΣ, ΜΠΕΊΤΕ ΕΔΏ>> ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΚΆΝΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΉ ΣΑΣ! HTTP://ORIFLAMEXRUSASTERGIADOU.WEEBLY.COM/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ CONCULTANT